Enjoy the best and leave the worst.Mana-mana yang melarakan di blog ini;boleh campak jauh-jauh =,= Kita semua ada tanggungjawab :DD

Tuesday, 7 December 2010

Talk

SALAM MAAL HIJRAH

ok.ni post saja nak share apa yang saya rasa.

hari ni tangan ringan je buka balik comment2 lama.Then,tengok balik post2 lama.Dan sungguh;saya tak boleh nak baca sesetengah cerita saya sendiri. =,='

*rasa nak gelak je.Malu pun ada.Tak sangka saya tulis cerita macam tu.Tambah2 Benci vs Suka memang saya alah dengan cerita tu.Haih..Cerita tu agak 'typical'.

#sorry to myself;sebab kutuk cerita sendiri.

***

TERIMA KASIH :))

--> sebab singgah sini.baca.komen.follow.Yang baca kat Google Reader pun terima kasih jugak.

--> cerita saya ada yang mengarut.Cliche.Boring.Tapi kurang-kurang saya cuba.Terima kasih sebab baca :))

3 comments:

  1. naaa tak boring la..
    cita awak kadang2 give me strength,kadang2 melarikan diri ini drpd masalh dunia jap-berangan semntara haha
    anyway thanks =)
    u should proud with urself..
    teruskan menulis..saya support awak..iA will always read ur karya..^^

    ReplyDelete