Enjoy the best and leave the worst.Mana-mana yang melarakan di blog ini;boleh campak jauh-jauh =,= Kita semua ada tanggungjawab :DD

Sunday, 26 June 2011

One -intro

Dia tu Buzz Lightyear aku.Kalau aku bosan aku tekan je butang ‘press me’.Once a new version of Buzz Lightyear comes out , I’ll just throw the old mine and get the new one.

Yang tak banyak cakap dan yang lawa tu ada kat dia.Apa sebab aku nak tolak dia?

Enam bulan tu lama ke?Kalau tambah sebulan lagi untuk trial and error,boleh?

Sorry.Aku tak ada butang ‘press me’ kat belakang.

Ni bukan Buzz Lightyear.Ni manusia yang ada feeling.

“Kejutkan dia.Dah nak start ni.”

A’an tarik nafas sambil tangan menolak pintu.Dia tercegat di hadapan pintu dengan mata tertumpu pada tuan punya badan yang tengah tidur atas couch.Pintu dihadang dengan kerusi berhampiran.Redah je la kalau nak kena sembur pun.

“Aidil.” Hujung sweater Aidil ditarik berulang kali. “Bangun oit..”

Aidil celik sebelah mata.A’an la pulak.Dia pusing membelakangi A’an. “Aku nak Leya..” Dia menggumam tanpa sedar.

A’an muncung. “Oit..Brader Man cari.Bangun cepat.” Couch digoncang.

Hood ditarik menutup separuh kepala. “Shuhh..”

“AIDIL!!”

***

“Eii..Jol!Asal off speaker?” Amat terkebil seketika.Tadi elok lagu huhahuha.

Jol intai suis pada extension plug. “Black out la pulak.”

Man menanggalkan headset di kepala.Dia memandang sekeliling dewan. “Jol!A’an Jol!”

“Hah?”

5 comments: